Maksutavat ja toimitukset

Maksutavat:


 • 1. Checkout : Turvallinen, suomalainen, Finanssivalvonnan alainen maksupalvelu
  Kaikki suomalaiset pankit, Luottokortit, JuostoRaha, Neo.
  Valitse oma pankkisi ja maksaa.Checkout - Oma maksutapa kaikille
 • 2. Tilisiirto : kaupassamme ei makseta heti – vaan tilatessa muodostuu lasku, joka maksetaan kuten tavallinen paperilasku. Lasku ja tuotetiedot ovat asiakastilillänne.Lasku PDF muodossa tulee myös sähköpostitse ja postitse (jos erikseen pyydetään). Sopimuksen mukaan voi tilaustuotteet maksaa kahdessa erässä 50/50 - eli 50% tilausvahvistuksena ja loput tilauksen toimitettua. Asiasta voi mainita tilatessa kohtaan lisätiedot - 50/50. Vahvistamme asian erikseen paluupostissa. Lasku on Ennakkolasku.
 • 3. Payment: Svea Ekonomi eKauppa 
 • (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuudenostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla.Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi pinssejä.Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins.Huomioithan seuraavat asiat:

  Kunvalitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosihenkilötunnustasi vastaan.
  Ostoksien toimitus tapahtuuosoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytätns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS),ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen.Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko.Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt18 vuotta.

  Laskunmuuttaminen luotoksi


  Sinullaon mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittuminimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmatluottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla onluottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksenehtojen mukaisesti.


  Luotonvoit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja.Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluunnumeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

  Tutustuetukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiinkuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot.Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.


  Osamaksusekä pinssit


  SveaEkonomieKauppa(myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksetosissa. Valitessasi maksutavaksi Svea Osamaksun, saat ostoksistasipinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessawww.svea.fi/pins.


  Voitmaksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynytluotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla.Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi(TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasitoimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaanVäestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.


  Luottoajanvalitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitunajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitunsumman kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luotonpois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.


  Saatkotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tuleeallekirjoittaa toinen japalauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot,jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.
  Luottoosiliittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 42423330 tai
  asiakasinfo@svea.fi


  Mikälimaksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksunhoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalainehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saatasiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä.Tutustu etukäteenluottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiinkuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallennaja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.


  Lisätietojaetämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saatkuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tailuottosopimuksestamme, jonka löydätosoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaahenkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietojakuluttajaviraston sivuilta.


  Yhteystiedot:

  SveaEkonomi Ab, filial i Finland

  Atomitie2 C

  00370Helsinki

  Puhelin:09 4242 3092

  Sähköposti:webpay@svea.fi

  www.sveawebpay.fi  Hinnat

  • Kaikki verkkokaupassamme näkyvät hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron
  • Tarjoustuotteiden hinnat ovat voimassa ainoastaan niiltä osin kun tuotteita on varastossamme. Tarjoustuotteiden saatavuus vahvistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.
  • Tuotteiden kauppahintana on tilausvahvistuksessa sovittu ja laskulla näkyvä kauppahinta. (Verkkokaupan tuotteiden kohdalla mainittujen hintojen on tarkoitettu olevan ajan tasalla olevia kauppahintoja, emme kuitenkaan vastaa mahdollisista kirjoitusvirheistä, joita saattaa tapahtua inhimillisen virheen vuoksi verkkokaupan tuotekorttien päivittämisen yhteydessä.
  • Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin verkkokaupassa. Emme kuitenkaan muuta tilauksen vahvistuksessa vahvistettuja hintoja vaikka tuotteita ei olisi vielä toimitettu.

  • Toimituskulut

  • Itsenouto 0 euroa, ei muita kuluja.
  • Kotiinkuljetus, hinta painon mukaan koko Suomi - noin 29 - 89 euroa.
  • Itella postipalvelut hinta painon mukaan.

   Annerman Oy:n luottoluokitus: