HPL kompaktilaminaatti työtaso 12 mm. Black marble.

  • Hinta: 0.00€

  • Hinta sisältää veron. Toimituskulut lasketaan kassalla.
    Mittatilaustuotteen lopullinen hinta tilaustietoineen näkyy ostoskorissa.
HPL kompaktilaminaatti työtaso 12mm, appelsiinikuoripinta tuntumaTyötaso tilataan mittojen mukaan.HPL kompaktit työtasot ovat innovatiivinen ratkaisu,.....
  • Tuotekoodi: 410c
  • Saatavuus: Tilaustuote : 18 - 25 työpäivää

Tilaustiedot - laita omat mitat

HPL kompaktilaminaatti työtaso 12mm, appelsiinikuoripinta tuntuma


Työtaso tilataan mittojen mukaan.

HPL kompaktit työtasot ovat innovatiivinen ratkaisu, joka on erinomainen vaihtoehto kivi- ja komposiittitasoille sekä saneeraustyötasoille. Tässä tuotteessa yhdistyvät laminaattityötasojen kestävyys ja kiinteäpintaisten työtasojen estetiikka. HPL-työtasot ovat moderneja, erittäin vahvoja 10 - 12 mm paksuja työtasoja, joiden kevyt, minimalistinen muotoilu tekee vaikutuksen ja samaa HPL kompakti työstasoa käytetään sekä työtason että taustalevyn tilalle. 

Ohuet HPL-kompaktilevyt ovat täysin itsekantavia, joten ne eivät vaadi ylimääräistä alustaa (alustalevyä) ja ovat helppoja käsitellä (ne voidaan leikata ja jyrsiä kuten puuelementtejä tai puupohjaisia ​​paneeleja). Työtasot on valmistettu kiinteästä, ohuesta HPL-kompaktilaminaatista, mikä antaa niille paremman kestävyyden iskuja, lämpötiloja, naarmuja ja muita tekijöitä vastaan, joille keittiön työtasot ovat alttiina päivittäisessä käytössä. HPL kompaktit tasot ovat täysin vedenpitäviä. 

HPL työtasot keittiön ja kylpyhuoneen työtasoille, HPL paksuus vain 12mm mikä on erinomainen ratkaisu keittiöremonttiin.

Tunnisteet: HPL kompakti työtaso 12mm, matta, HPL kompakti työtaso 12 mm. Black marble.