Tervetuloa verkkokeittiökauppaamme, joka on viimeinen pysäkkisi laadukkaille mittatilaustyönä valmistetuille työtasoille, pöytätasoille, hyllyille ja muille tarvikkeille.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityjä sekä kustannustehokkaita ratkaisuja keittiöösi, jotta voit luoda tilan, joka sopii täydellisesti tyyliisi ja tarpeisiisi. Laajasta materiaalivalikoimastamme, johon kuuluvat akryyli, MDF ja laminaatti, löydät loputtomasti mahdollisuuksia muuttaa keittiösi toimivaksi ja visuaalisesti upeaksi alueeksi.

Mittatilaustyönä valmistetut työtasomme on viimeistelty huolellisesti, mikä takaa erinomaisen kestävyyden ja saumattoman lopputuloksen. Olipa sinun suosikkisi tyylikäs ja nykyaikainen akryylityötaso tai lämmin ja ajaton laminaattipinta, meillä on täydellinen vaihtoehto juuri sinulle. Taitavat käsityöläisemme leikkaavat työtasot haluamaasi kokoon, mikä takaa täsmällisen sovituksen, joka korostaa keittiösi kokonaisilmettä.

Työtasojen lisäksi tarjoamme myös mittatilaustyönä valmistettuja pöytätasoja ja hyllyjä. Eleganttien ruokapöytien ja käytännöllisten säilytys-hyllyjen valikoimastamme löydät monipuolisia tuotteita, jotka voidaan räätälöidä tarkkojen vaatimustesi mukaisesti.

Tutustu valikoimaan, ja kysy lisää mikäli oma suosikkisi puuttuu!

Aada valkoinen supermatta paneeli, pöytälevy.  Mittojen mukaan.
Silkin sileä ja matta pinta. Supermatta akryyli pinnalle on ominaista erittäin alhainen valon heijas..
Gloriosa 7-Color korkeakiilto paneeli pöytälevy
Korkeakiilto akryyli paneeli tilataan mittojen mukaan. Laadukkaat ja voimakkaasti kiiltävät pin..
Gloriosa Velvet  paneeli pöytälevy
Silkin sileä ja matta pinta. Velvet Collectionin pinnalle on ominaista erittäin alhainen valon heija..
Grace HuippuKiilto paneeli. 3 harmaa väriä . Hintalaskuri.
Akryyli-ovi kovaan käyttöön - erittäin kiiltävä pinta keittiöön,  kylppäriin, eteiseen.Kalusteo..
Näytetään 1 - 4 yhteensä 4 (1 Pages)