VERKKOKAUPAN EHDOT

Tilausten toimitus ja toimituskulut:

Äärialue- ja saarilisä

 • Jos toimituspaikka on hajaasutusaluetta veloitamme äärialuelisää joka perustuu kuljetusliikkeen vastaavaan lisälaskutuksen. Äärialue- ja saarilisä laskutetaan kotiinkuljetuksessa jälkeenpäin.
  Tässä on linkit kuljetusliikkeen äärialueet, tarkista oma postinumeroa!
  Postnord sopimusehdot
  Postnord Äärialuelista


  Toimitus

 • Kuljetusliike soittaa annettuun GSM-numeroon ennen toimitusta.
 • Normaalisti toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli näin ei ole, on huolehdittava siitä, että annettuun GSM-numeroon saadaan yhteys kun toimitus on tulossa. Kuljetusliike hoitaa alueesta ja tuotteesta riippuen, emmekä pysty takaamaan soiton ajoitusta, paitsi että kuljettaja soittaa viimeistään jos toimitusosoitteessa ei ole vastaanottajaa. Tällöin mahdollisesta purusta pitää sopia suoraan kuljettajan kanssa. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, eikä häntä tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa ja veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.
 • Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Sinun tulee tavaraa vastaanottaessasi tarkistaa, että toimitus on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Säästä aina rahtikirja/lähete.
 • Mikäli havaitset ongelmia toimituksessa tai tuotteissa, toimi seuraavasti: Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoitusta, tee siihen kirjallinen merkintä virheistä, mahdollisimman seikkaperäisesti ja selkeästi.
 • Ota välittömästi yhteyttä meihin. Jos mahdollista - tee valokuvat vahingoista - pakkauksesta ja tuotteesta.
 • Huomaa, että ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, sinulle.

  Palautukset ja reklamaatiot
 • Tilaustuotteet Tilauksen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan. Tilaustuotteilla on kuitenkin normaali takuu, eli epäkuntoiset, vaurioituneet, väärät tuotteet vaihdetaan/korjataan veloituksetta.

  Toimitusaika

  Varastotuotteen Toimitusaika on 1-5 työpäivää. Jos tuote ei ole Suomessa - toimitusaika on 2-5 viikkoa. 
  Kuljetukset Europasta Suomeen tapahtuvat monen välikäsien kautta, usein 3 – 5 kuljetusyritystä ovat mukana toimittamassa yhtä lähetystä. Joskus lähetys saadaan Suomeen 3 työpäivässä, mutta joskus epäonninen lähetys pysähtymässä 2-3 työpäiväksi, odottaen sopiva kyytiä, jokaisella kuljetusketjun linkillä – näin ollen kuljetusaika kasvaa 10 – 15 työpäivällä + viikonloput. Yksittäisen tilaustuotteen toimitus on haastava koko toimitusketjulle.

  Tilausovien toimitusaika

  Tilausovien toimitusaika on 20 – 35 työpäivää  maksun saamisesta riippuen tehdaslähetysajoituksesta.

  Pienen tilausovien tilauksen (alle 400EUR) toimitusaika 15 - 40 työpäivää maksun saamisesta  riippuen tuotantolinjan asetuksesta ja tehdaslähetysajoituksesta.

  Vuoden vaihteessa tehdas siirtyy huoltokatkolle ja joulukuussa tehdyt tilaukset toimitetaan helmikuun lopussa.

  Takuu, mahdolliset laatuvirheet

  Tuotteillamme on valmistajan tai maahantuojan normaali takuu. Takuuaika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä. Mikäli havaitset ongelmia toimittamissamme tuotteissa, autamme sinua saamaan yhteyden tuotteen valmistajaan/maahantuojaan ja varmistamme omalta osaltamme asian moitteettoman hoidon. Ota siis tarpeen tullen yhteyttä myös näissä asioissa. Vastaamme tuotteen laadusta, ja virheellinen tuote joko korvataan uudella tai sen voi palauttaa. Sen sijaan emme vastaa mahdollisen laatuvirheen mahdollisesti aiheuttamista välillisistä kuluista. Mittatilausovien valmistuksessa noudetaan kalusteteollisuuden yleisiä säännöksiä. Mittatilauskjalusteovien mittatoleranssit ovat +-1,5 mm, jos tietty ovimitta on 1-3 mm lähellä tehtaan vakiomittaa niin se mitta pyöristetään tehtaan vakiomittaan tuotantosyystä.
  Väärä tai viallinen tuote vaihdetaan/korjataan.
  Toimitamme varaosat kaikkiin meiltä hankituille tuotteille.