Kalusteovet mittojen mukaan

Kalusteovet mittojen mukaan

Tilaa helposti ja vaivattomasti kalusteovien vaihto suoraan kotisohvalta. Meiltä saat kaikki kalusteovet erilaisilla yhdistelmillä ja omien mittojen mukaa, millin tarkuudeella porauksineen. 

Hintaa ei tarvitse kysyä erikseen – vaan se näkyy heti tilatessa. Tilauksessa muodostuu ovilista joka siirtyy tehtaalle tilaukseksi.

Koska palvelu on automaattinen -  painoimme hinnat alas. 

Kalusteovet myös eteiseen, makuuhuoneeseen ja kylppäriin.

Huom.! Pienen tilauksen (alle 400EUR) toimitusaika 15-40 työpäivää riippuen tuotantolinjan asetuksesta.

Tilausovien tilauksen (yli 400EUR) toimitusaika 15-25 työpäivää maksun saapumisesta. Käytämme rahdituspainoa kuljetusten laskennassa, rahdituspaino vastaa todellisia kuljetuskustannuksia, mutta ei tuotteen todellista painoa. ItseNouto varastoltamme on aina ilmainen.


Pikaopas kalusteovien valintaan:

  •  Ovi Nro1. -  käytännöllisin ja edullisin kalusteovi keittiökäyttöön on ovi Nro1. - iskunkestävä valkoinen kalvo-ovi, sen valkoinen pinta hivenen helmiäissävyinen. MDF levyä. Varma valinta varsinkin jos keittiö on kovassa käytössä. Kestää myös kph-käytössä.
  • Ovi Nro2. - sileä ja matta, puhdas valkoinen kalvo-ovi, kestää kulutusta paremmin kuin maalattu ovi. MDF levyä. Useampi oviprofiili. Kestää möys kph-käytössä.
  • Korkekiiltolaminaatti kalusteovi - korkeampi hintataso - syvä kiilto, vain suorat reunat. Glamouria keittiöön. Kestää möys kph-käytössä.
  • Glossy - korkeakiiltokalvokalusteovi - peilaava efekti -  etuna ovat pyöristetyt reunat. Tyylikäs valinta. Kestää myös kph-käytössä.
  • Värit, pinnat, kuosit, lukuisat ovirungon profiilit synnyttävät jo satoja vaihtoehtoja. 

Miten vaihto-ovi hintalaskuri toimii?

1. Valitse ovi ja klikkaa sitä - avautuu tuotesivu.
2. Laita oman oven mitat    >>>mittausohjeet
3. Saranaporaukset - tähän kenttään voit kirjoittaa  ei - niin ovi tulee ilman saranaporauksia, hinta on sama. 

Näkyvä hinta on oven hinta itsenoutona varastostamme Laippatie 3, Helsinki.