Kalusteovet mittojen mukaan
Tilaa helposti ja vaivattomasti kalusteovien vaihto suoraan kotisohvalta. Meiltä saat kaikki kalusteovet erilaisilla yhdistelmillä ja omien mittojen mukaa, millin tarkuudeella porauksineen. 
Hintaa ei tarvitse kysyä erikseen – vaan se näkyy heti tilatessa. Tilauksessa muodostuu ovilista joka siirtyy tehtaalle tilaukseksi.
Koska palvelu on automaattinen -  painoimme hinnat alas. 
Kalusteovet myös eteiseen, makuuhuoneeseen ja kylppäriin.
PIKAOPAS kalusteovien valintaan:
  •  Ovi Nro 1. -  käytännöllisin ja edullisin kalusteovi keittiö käyttöön  - iskunkestävä valkoinen kalvo-ovi. Sen valkoinen pinta on hivenen helmiäissävyinen. MDF levyä. Varma valinta varsinkin jos keittiö on kovassa käytössä. Kestää myös kph-käytössä.
  • Ovi Nro 2. - sileä ja matta, puhdas valkoinen kalvo-ovi, kestää kulutusta paremmin kuin maalattu ovi. MDF levyä. Useampi oviprofiili. Kestää myös kph-käytössä.
  • Korkekiiltolaminaatti kalusteovi - korkeampi hintataso - syvä kiilto, vain suorat reunat. Glamouria keittiöön. Kestää möys kph-käytössä.
  • Glossy - korkeakiiltokalvo kalusteovi - peilaava efekti -  etuna ovat pyöristetyt reunat. Tyylikäs valinta. Kestää myös kph-käytössä.
  • Värit, pinnat, kuosit, lukuisat ovirungon profiilit synnyttävät jo satoja vaihtoehtoja. 

Huom.! Pienen tilauksen (alle 400EUR) toimitusaika 15-40 työpäivää riippuen tuotantolinjan asetuksesta.
 Tilausovien tuotannon (yli 400EUR) toimitusaika 15-25 työpäivää, maksun saapumisesta. Käytämme rahdituspainoa kuljetusten laskennassa, rahdituspaino vastaa todellisia kuljetuskustannuksia, mutta ei tuotteen todellista painoa. ItseNouto varastoltamme on aina ilmainen.
MITEN VAIHTO-OVI HINTALASKURI TOIMII? 
1. Valitse ovi ja klikkaa sitä - avautuu tuotesivu.
2. Laita oman oven mitat   
 >>>mittausohjeet
Näkyvä hinta on oven hinta itsenoutona varastolta: Laippatie 3, Helsinki.
3. Saranaporaukset - tähän kenttään voit kirjoittaa  ei - niin ovi tulee ilman saranaporauksia, hinta on sama.