https://minikeittio.fi/image/cache/catalog/uudet2023/minikeittio-blog-erilaiset-matskut-1170x600.png
user image

Trendikäs vai perinteinen? Löydä juuri sinulle sopiva ovimateriaali.

Tervetuloa tutustumaan ovimateriaalien jännittävään ja monipuoliseen valikoimaan!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle upeimmat ja kestävimmät ovimateriaalit.

Jokainen materiaali kätkee sisäänsä oman taikansa ja tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luoda juuri sinun kotiisi sopiva tunnelma.  Olitpa sitten trendikkään moderni, luonnonläheinen tai ylellisesti aistikas, meillä on juuri sinulle sopiva valinta!

Valmistaudu ihastumaan ja löytämään täydellinen ovimateriaali, joka kestää aikaa ja säteilee ainutlaatuista kauneutta vuodesta toiseen.
SUPERMATTALAMINAATTI

Supermattalaminaatti on äärimmäisen kestävä ja monipuolinen ovimateriaali, joka soveltuu täydellisesti keittiön lisäksi myös muihin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin.

Sen vesi- ja kuumuudenkestävyys tekee siitä erinomaisen valinnan kosteisiin tiloihin, kuten saunoihin ja uima-altaiden ympäristöön. Lisäksi sen moderni ja tyylikäs mattapinta toimii hienosti esimerkiksi trendikkäässä loft-asunnossa tai minimalistisessa sisustuksessa.

Supermattalaminaatti on ehdottomasti upea ja erittäin kestävä valinta keittiöön. Sen valmistuksessa käytetään edistyksellistä lasersaumaustekniikkaa, joka takaa saumattoman ja siistin lopputuloksen.

Tämä ovi on täysin vesitiivis ja sen pinta kestää kuumuutta sekä iskuja jälkiä jättämättä. Juuri tämän ominaisuuden ansiosta supermattalaminaattia käytetään myös työtasoissa, joten voit olla varma sen kestävyydestä.

Supermattalaminaatti todellakin yhdistää kauneuden ja kestävyyden - se on loistava valinta keittiöösi! 

AADA - SUPERMATTALAMINAATTI 

LAMINAATTI 

1. Kestävyys ja Helppohoitoisuus: Laminaattiovet ovat erittäin kestäviä ja helppoja puhdistaa. Ne sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa oville voi kohdistua kovaa kulutusta ja säännöllistä puhdistamista.

2. Luonnollisen Puun Ulkonäkö: Jos haluat saavuttaa puun luonnollisen ulkonäön, laminaattiovet voivat tarjota realistisen puujäljitelmän, joka sopii erinomaisesti kodin lämpimään ilmapiiriin.

3. Erilaiset Viimeistelyt: Laminaattiovet voivat tarjota erilaisia viimeistelyjä ja tekstuureja, jotka tuovat syvyyttä ja mielenkiintoa ovien ulkonäköön.

On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka laminaattiovet ovat kestäviä, niiden pinta on herkempi naarmuille verrattuna joihinkin muihin ovimateriaaleihin. Jos keittiösi joutuu erityisen kovan kulutuksen kohteeksi tai haluat erityisen luksusta, saattaa jotkut muut materiaalit olla parempi valinta.

Kaiken kaikkiaan laminaattiovet ovat loistava valinta monille, ja niillä on paljon etuja. Ole vain tarkkana, että ne sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja käyttöön.

HELMI KALVOLAMINAATTI

LOISTE KORKEAKIILTOLAMINAATTI 

MADDE - MATTAPINTAINEN KALVOLAMINAATTIKALVOPINNOITETUT OVET

1. Kosteus- ja Kulumiskestävyys ovat Tärkeitä: Kalvopinnoitetut ovet ovat erinomaisia valintoja tiloihin, joissa kosteus ja kulumisalttius ovat huolenaiheita. Esimerkiksi keittiöissä ja kylpyhuoneissa, joissa ovet altistuvat päivittäiselle käytölle ja kosteudelle, kalvopinnoitetut ovet tarjoavat lisäsuojaa naarmuilta ja kosteudelta.

2. Monipuolinen Ulkonäkö: Jos haluat laajan valikoiman erilaisia värejä, kuvioita ja viimeistelyjä, kalvopinnoitetut ovet voivat tarjota sinulle monipuolisemman valikoiman ulkonäkövaihtoehtoja.

3. Hinta-laatusuhde:Kalvopinnoitetut ovet ovat yleensä hieman edullisempia kuin laminaattiovet, joten ne voivat olla hyvä valinta budjettitietoisille hankkeille ilman että tingit laadusta.MAALATUT KAAPINOVET

Maalatut ovet ovat todellinen sisustajan unelma, sillä niiden monipuolisuus ja räätälöitävyys antavat rajattomasti mahdollisuuksia. Keittiön lisäksi maalatut ovet sopivat täydellisesti makuuhuoneisiin, lastenhuoneisiin ja eteisiin. Voit valita juuri haluamasi värin ja luoda yksilöllisen ilmeen koko kodillesi. Lisäksi maalatut ovet ovat suosittu valinta hotellihuoneissa ja loma-asunnoissa, joissa halutaan luoda kodikas ja viihtyisä tunnelma vieraille.

Maalatut ovet ovat myös täydellinen valinta trenditietoisille sisustajille, jotka haluavat luoda yksilöllisen ja persoonallisen tunnelman kotiinsa. Voit valita ovet, jotka heijastavat juuri sinun tyyliäsi ja mieltymyksiäsi, ja luoda näin kodistasi ainutlaatuisen mestariteoksen.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että maalattu pinta on herkkä naarmuille, joten nämä ovet eivät välttämättä sovi kaikkein kovimpaan käyttöön. Jos tila on erittäin vilkkaassa käytössä tai siellä on paljon liikennettä, kannattaa harkita muita ovivaihtoehtoja.

MARI - MAALATTU KALUSTEOVI
MELAMIINIOVET

Melamiiniovet ovat erinomainen valinta keittiön lisäksi myös kodin muihin tiloihin, kuten vaatehuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin. Niiden kestävyys ja helppohoitoisuus tekevät niistä ihanteellisen valinnan lapsiperheille. Melamiiniovet ovat myös suosittu ratkaisu hotellihuoneissa ja vuokra-asunnoissa, joissa halutaan tarjota kestävä ja huoleton sisustusratkaisu vieraille.

Melamiiniovet ovat budjettitietoisen sisustajan unelma. AKRYYLIOVET

Ovat täydellinen valinta mihin tahansa moderniin tai nykyaikaiseen sisustukseen. Akryyliovet ovat saatavilla kiiltävässä, mattapintaisessa ja koristeellisissa kuoseissa, mukaan lukien puunsävyt.

Akryyli on peräti 17 kertaa vahvempi kuin lasi. Ne ovat erinomaisen kirkkaita, kestäviä, kevyitä ja säänkestäviä. Akryyli on helppo työstää ja sitä voidaan sahata, jyrsiä, porata, muotoilla, taivuttaa, liimata ja maalata.

Erityisesti akryylilasiovet sopivat sisustajille ja asukkaille, jotka haluavat lisätä tyylikkyyttä ja modernia tuntua tiloihinsa.

Niiden monipuolisuus väreissä ja kuoseissa antaa mahdollisuuden luoda juuri haluttu ilme ja tunnelma. Akryyli-ovet ovat myös erinomainen valinta niille, jotka arvostavat kestävyyttä ja helppohoitoisuutta, sillä ne ovat vahvoja ja kosteudenkestäviä materiaaleja, joita on helppo pitää puhtaana ja kauniina.

VIKI - KORKEAKIILTOINEN AKRYYLIOVI

VELVET - SUPERMATTA AKRYYLIOVIMASSIIVIPUU

Massiivipuuovi on arvokas ja tyylikäs valinta, joka sopii loistavasti makuuhuoneisiin, olohuoneisiin ja ruokailutiloihin. Aito puu luo tilaan lämpöä ja kodikasta tunnelmaa, joka kutsuu viihtymään. Massiivipuuovet ovat myös arvostettu valinta luksushotelleissa ja hienostoasunnoissa, joissa halutaan korostaa ylellisyyttä ja laatua.


VIILUTETUT KAAPINOVET

Viilutetut ovet ovat todellinen luonnon helmi! Niiden pinta on aina yksilöllinen ja kertoo tarinaa luonnon kauneudesta. Nämä ovet tuovat kotiisi lämpöä ja tunnelmaa, luoden samalla ainutlaatuisen ilmapiirin.

Kun katsot viilutettuja ovia, erottuvat kauniisti puun syyt ja ominaisuudet. Viilu on huolella sorvattua tai leikattua aitoa puuta, mutta ovat massiivipuista ovimallia edullisempi vaihtoehto, joten ne ovat täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkuutta ja arvokkuutta ilman suurta hintalappua.

Viilutetut ovet ovat myös suosittu valinta hotellien sviiteissä ja huviloiden ylellisissä tiloissa, joissa halutaan tarjota vieraille unohtumaton kokemus.

Jos haluat tuoda kotiisi luonnonläheistä kauneutta ja aitoa lämpöä, viilutetut ovet ovat sinulle täydellinen valinta. Astu rohkeasti luonnon tunnelmaan ja valitse viilutettu ovi - nämä ovat todellinen luonnon taidekappale kotisi sisustuksessa!

SAARNI VIILUOVI