https://minikeittio.fi/image/cache/catalog/uudet2023/minikeittio-diy-keittio-1170x600.jpg
user image

Tee se itse -keittiöremontti: Säästä kivijalkaliikkeiden hinnoissa ja hallitse projektia kuin ammattilainen!

Tässä blogissa jaan vinkkejä ja oivalluksia, joiden avulla voit toteuttaa upean keittiöremontin ilman turhaa budjettikuormitusta. Unohtakaamme kivijalkaliikkeiden kalliit hinnat ja luodaan keittiö unelmiesi mukaisesti. Lue eteenpäin, sillä tässä ei ole kyse myynnistä vaan taidosta!

Verkkokaupat tarjoavat vaihtoehtoja:

Miksi maksaa ylimääräisiä kuluja kivijalkaliikkeiden hintojen vuoksi? Tutustu verkkokauppojen tarjontaan, kuten Minikeittio.fi.Netistä löydät laadukkaita keittiötuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Hyvästit turhille välikäsille ja tervetuloa suoraan säästöihin.

Toteuta oma suunnittelusi:

Ei ole pakko palkata kallista suunnittelijaa, kun voit itse suunnitella ja päättää. Hyödynnä verkkoresursseja (esim Keittiösuunnittelu verkkokurssi - etäopiskelu - AJK-Jatkokoulutus), sisustusblogeja ja sosiaalisen median inspiraatiota. Näytä omaa luovuuttasi ja luo uniikki keittiö, joka heijastaa omaa tyyliäsi. Pro-vinkkinä, voit käyttää ilmaisia suunnittelutyökaluja kuten Ikean tai Roomsketchers.comin työkaluja.

Budjetoi järkevästi:

On tärkeää asettaa realistinen budjetti jokaiselle remontille. Päätä kuinka paljon voit käyttää ja suunnittele sen mukaan. Minikeittio.fi tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja, joten voit säästää verrattuna perinteisiin liikkeisiin. Muista myös hyödyntää mahdollisimman paljon vanhaa.

Pro vinkki: Kierrätä esim vanhat saranat perinteisellä siivousniksillä: ruokasooda+etikka!

Asennus kätevästi:

Huolehdi että kaikki materiaalit ja tarvikkeet on toimitettu kohteeseen ennen kuin asentaja saapuu paikalle, näin säästät aikaa ja rahaa. Ei ole tarpeen huolehtia monimutkaisista asennuksista. Mutta helpot kalusteasennukset voi myös hoitaa itse.

Räätälöinti on mahdollista:

Sinun keittiösi, sinun päätöksesi. Minikeittio.fi tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä keittiösi tarpeidesi mukaan. Valitse haluamasi materiaalit, ja toteuta unelmasi.

Lähetä kuva ja pyydä hinta-arviota:

Keittiöiden hinnat liikkuvat laidasta laitaan, eri materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa budjettiin. Voit pyytää meiltä hinta-arviota lähettämällä heille kuvan omasta keittiöstäsi sekä antamalla budjettisi, me laskemme mitä sillä saa.

Tilaa kätevästi verkosta:

Halutessasi parhaat hinnat, tilaa keittiötuotteet verkosta. Minikeittio.fi tarjoaa edulliset hinnat suoraan sinulle. Tilauksen tekeminen verkossa on helppoa ja saat tuotteet suoraan kotiovellesi.

Oletko valmis säästämään ja hallitsemaan omaa keittiöremonttiasi? Lähetä meille kuva keittiöstäsi ilman epäröintiä. Online Kitchen Store on valmiina auttamaan sinua tarjoamalla kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat tuotteet. Tilaa kätevästi verkosta ja aloita keittiöremonttisi tänään.