Zobra - Upotettava Valkoinen Komposiittiallas + keittiöhana

  • Hinta: 520.80€

  • Hinta sisältää veron. Toimituskulut lasketaan kassalla.
    Mittatilaustuotteen lopullinen hinta tilaustietoineen näkyy ostoskorissa.
Yksityiskohdat:- Asennusmenetelmä: Upotus- Materiaali: Graniitti- Minimikaapin leveys [mm]: 500- Pituus [mm]: 760- Leveys [mm]: 440- Korkeus [mm]: 160.....
  • Tuotekoodi: ZQZVA113
  • Saatavuus: Tilaustuote : 10 - 15 työpäivää

Yksityiskohdat:

- Asennusmenetelmä: Upotus
- Materiaali: Graniitti
- Minimikaapin leveys [mm]: 500
- Pituus [mm]: 760
- Leveys [mm]: 440
- Korkeus [mm]: 160

Ominaisuudet:

Zobra graniittiallas on valmistettu Euroopan kehittyneimmistä tehtaista. Joka käyttää edistyksellistä tuotantoteknologiaa, ja takaa korkeimman laadun. Altaat ovat iskunkestäviä ja kestävät korkeita lämpötiloja (jopa 250°C), värjäytymistä ja lämpöshokkia.

Lisävarusteet:

- Automaattinen viemärin sulkemisjärjestelmä
- Vesihanan ilmastin
- Tilaa säästävä vesilukko
- Erityinen puhdistusaine

Automaattinen Viemärin Sulkemisjärjestelmä:

Yhdellä helppokäyttöisellä säätimellä voit avata ja sulkea viemärin. Tämä teknologia on erittäin käytännöllinen, koska sinun ei tarvitse kastaa käsiäsi.

Hydrofobiset Ominaisuudet:

Graniitin luonnollinen hydrofobisuus tekee altaan puhdistamisesta helppoa. Vedenpisarat ja lika valuvat pois itsestään, jolloin erikoiskemikaaleja ei tarvita.

Ilmastettu Hana:

Hana on varustettu ilmattimella, joka tekee vedestä pehmeämpää ja vähentää vedenkulutusta. Tämä ei ole vain kukkaroystävällistä, mutta myös ympäristöystävällistä.

Tilaa Säästävä Vesilukko:

"Space Saver" vesilukko on säädettävä ja muotonsa ansiosta voit hyödyntää kaapin tilaa paremmin. Voit myös liittää astian- tai pyykinpesukoneen vesilukkoon.

Käännettävä Allas:

Valmiiksi poratut reiät tekevät asennuksesta helppoa ja mahdollistavat altaan "kääntämisen", eli voit valita kummalle puolelle haluat tiskialtaan.